Fältartist

Leilo - Anna-Lena Björklund

Vi är Absolute Pop

Vi äter, sover och lever livemusik! I allt vi gör från skräddarsydda events till klara koncept andas vårt framträdande närvaro, energi och passion.

För att skapa en helhet i evenemanget, är det dessutom viktigt att välja rätt klister mellan övriga delar. Anna-Lena som konferencier är alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid energisk. Hennes engagemang grundar sig i hennes långa scenerfarenhet och hon lyckas alltid skapa en härlig och varm stämning tillsammans med gästerna. Hon ger en trygg och kvalitetssäker kväll då Anna-Lena inte bara värnar om sitt eget deltagande utan även sprider inspiration och energi till övriga deltagare vare sig det handlar om värdskap i form av konferencier eller sångerska.

 

 

Exempel på upplägg

 

När gästerna välkomnas till middagen spelas puttrig instrumental livemusik från scenen för skapa en gemytlig och lyxig känsla. Alla finner sina platser och när samtliga fått förrättsdryck i glaset så öppnas kvällen från scenen. En musikjingel spelas (lite starkare än mingelljudet för att få fokus) Anna-Lena presenterar sig som kvällens konferencier som fått äran att leda alla genom kvällen. Efter en kort prata som innehåller allt man behöver veta om kvällen så presenteras VDn upp på scenen för ett välkomsttal med avslutande välkomstskål innan förrätten serveras. När förrätten avnjutits fortsätter kvällen med ett öppningsnummer.

Sedan fortsätter middagen med god mat, underhållningsinslag vid slutet av varje rätt, ev inslag från företaget, och till kaffet avslutar bandet med ett par upptempolåtar för att verkligen dra igång partyt.

Borden tas bort för att göra plats för dansgolv framför scenen (beroende på lokal) här rekommenderar vi att en dj spelar för att hålla igång energin och sedan kommer bandet tillbaka och kör ett partyset innan djn tar över och spelar härlig dansmusik som passar gästerna resten av kvällen.

 


 

Absolute Pop extra

Vill man addera en gästartist så har bandet ackompanjerat större delen av Sveriges artistelit. Ställ frågan så tar vi tillsammans med er fram en passande artist. ex på artister vi arbetat med: Carola, Danny Saucedo, Loreen, Martin Stenmarck, Molly Sandén, Alcazar med många fler.

 


Fältartisten

Rockar Single Ladies
Brandutbildning

Att göra skillnad är en stor drivkraft i Anna-Lenas liv och som fältartist får hon göra just det.


Fältartisterna är det självklara valet för Försvarsmaktens musikaliska personalvårdsinsats, genom kurser och utbildningar får medlemmarna större kunskaper och fördjupade insikter om hur det är eller kan vara att personalvårda inom Försvarsmakten med musik och underhållning som verktyg.

Fältartisternas utbildningsprogram ger också en större förståelse för hur det är att vara ledare eller gruppmedlem i en ensemble – både civilt och inom Försvarsmakten.

Läs mer på http://www.forsvarsutbildarna.se/faltartistUnder 2012 gick Anna-Lenas första resa, denna till Kosvo med ett band bestående av Magnus Ludwigsson, Henka Johansson, Petter Gunnarsson och Conrad Boqvist. Ett band som svetsades samman och som ofta spelar ihop än idag. 2013 gick resa nummer två, denna till Afghanistan med ett helt nytt fantastiskt gäng. 2016 Gick resan till Mali under FN-flagg.


-"Resorna har varit med skräckblandad förtjusning, de ger en bättre förståelse för andra kulturer, värderingar, hela omvärldsbilden ändras och man får distans till vardagslivets till synes stora bestyr. Alla som har/får möjligheten att göra en sådan resa borde ta den", säger Anna-Lena.