Kontakt

Leilo - Anna-Lena Björklund

Vi är Absolute Pop

Vi äter, sover och lever livemusik! I allt vi gör från skräddarsydda events till klara koncept andas vårt framträdande närvaro, energi och passion.

För att skapa en helhet i evenemanget, är det dessutom viktigt att välja rätt klister mellan övriga delar. Anna-Lena som konferencier är alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid energisk. Hennes engagemang grundar sig i hennes långa scenerfarenhet och hon lyckas alltid skapa en härlig och varm stämning tillsammans med gästerna. Hon ger en trygg och kvalitetssäker kväll då Anna-Lena inte bara värnar om sitt eget deltagande utan även sprider inspiration och energi till övriga deltagare vare sig det handlar om värdskap i form av konferencier eller sångerska.

 

 

Exempel på upplägg

 

När gästerna välkomnas till middagen spelas puttrig instrumental livemusik från scenen för skapa en gemytlig och lyxig känsla. Alla finner sina platser och när samtliga fått förrättsdryck i glaset så öppnas kvällen från scenen. En musikjingel spelas (lite starkare än mingelljudet för att få fokus) Anna-Lena presenterar sig som kvällens konferencier som fått äran att leda alla genom kvällen. Efter en kort prata som innehåller allt man behöver veta om kvällen så presenteras VDn upp på scenen för ett välkomsttal med avslutande välkomstskål innan förrätten serveras. När förrätten avnjutits fortsätter kvällen med ett öppningsnummer.

Sedan fortsätter middagen med god mat, underhållningsinslag vid slutet av varje rätt, ev inslag från företaget, och till kaffet avslutar bandet med ett par upptempolåtar för att verkligen dra igång partyt.

Borden tas bort för att göra plats för dansgolv framför scenen (beroende på lokal) här rekommenderar vi att en dj spelar för att hålla igång energin och sedan kommer bandet tillbaka och kör ett partyset innan djn tar över och spelar härlig dansmusik som passar gästerna resten av kvällen.

 


 

Absolute Pop extra

Vill man addera en gästartist så har bandet ackompanjerat större delen av Sveriges artistelit. Ställ frågan så tar vi tillsammans med er fram en passande artist. ex på artister vi arbetat med: Carola, Danny Saucedo, Loreen, Martin Stenmarck, Molly Sandén, Alcazar med många fler.

 


Kontaktuppgifter

Ett axplock av kunder &

Events där vi medverkat

Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta

Anna-Lena Björklund på

Mail: bjorklund.annalena@gmail.com eller

Telefon: 0701-733039
Apoteket

BLWE för Hungerprojektet

Svensk-amerikanska handelskammaren

Coca Cola

Julshow med Alcazar

Aastra

Founders Alliance entreprenörsgala

Pernod Ricard

Handplockat-turné One Motion

Bayer

Julshow på Glasklart i Malmö - Sångerska

Absolut Vodka

Svenska spel

Ledarstudion

Johnson & Johnson - Sale awards,

Försvarsmakten - Fältartistunderhållning i Kosovo och Afghanistan

Ikanobanken - Sångcoachning

Nike - The Nike Blast

Hotel Rival

Träpriset

Precious-Stockholm watch & Juwellery Fair

BMW

Svegro

"Så ska det låta" - företagsevent med Baluba

Privatfest

Master training


och många, många fler...