Moderator & Konferencier

Leilo - Anna-Lena Björklund

Founders Alliance, Entreprenörsgalan
Foto: Maja Suslin www.majasuslin.com
Handplockat, One Motion

Vi är Absolute Pop

Vi äter, sover och lever livemusik! I allt vi gör från skräddarsydda events till klara koncept andas vårt framträdande närvaro, energi och passion.

För att skapa en helhet i evenemanget, är det dessutom viktigt att välja rätt klister mellan övriga delar. Anna-Lena som konferencier är alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid energisk. Hennes engagemang grundar sig i hennes långa scenerfarenhet och hon lyckas alltid skapa en härlig och varm stämning tillsammans med gästerna. Hon ger en trygg och kvalitetssäker kväll då Anna-Lena inte bara värnar om sitt eget deltagande utan även sprider inspiration och energi till övriga deltagare vare sig det handlar om värdskap i form av konferencier eller sångerska.

 

 

Exempel på upplägg

 

När gästerna välkomnas till middagen spelas puttrig instrumental livemusik från scenen för skapa en gemytlig och lyxig känsla. Alla finner sina platser och när samtliga fått förrättsdryck i glaset så öppnas kvällen från scenen. En musikjingel spelas (lite starkare än mingelljudet för att få fokus) Anna-Lena presenterar sig som kvällens konferencier som fått äran att leda alla genom kvällen. Efter en kort prata som innehåller allt man behöver veta om kvällen så presenteras VDn upp på scenen för ett välkomsttal med avslutande välkomstskål innan förrätten serveras. När förrätten avnjutits fortsätter kvällen med ett öppningsnummer.

Sedan fortsätter middagen med god mat, underhållningsinslag vid slutet av varje rätt, ev inslag från företaget, och till kaffet avslutar bandet med ett par upptempolåtar för att verkligen dra igång partyt.

Borden tas bort för att göra plats för dansgolv framför scenen (beroende på lokal) här rekommenderar vi att en dj spelar för att hålla igång energin och sedan kommer bandet tillbaka och kör ett partyset innan djn tar över och spelar härlig dansmusik som passar gästerna resten av kvällen.

 


 

Absolute Pop extra

Vill man addera en gästartist så har bandet ackompanjerat större delen av Sveriges artistelit. Ställ frågan så tar vi tillsammans med er fram en passande artist. ex på artister vi arbetat med: Carola, Danny Saucedo, Loreen, Martin Stenmarck, Molly Sandén, Alcazar med många fler.

 


Anna-Lena Björklund


För att skapa en helhet i ett evenemang, en konferens eller en varför inte en galakväll är det viktigt att välja rätt klister mellan övriga delar. Anna-Lena är alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid energisk. Hennes engagemang grundar sig i hennes långa erfarenhet och hon lyckas alltid skapa en härlig och varm stämning tillsammans med publiken. Hennes kunskap om hur man skapar en helhet i evenemanget ger en trygg och kvalitetsäker dag eller kväll då Anna-Lena inte bara värnar om sitt eget deltagande utan även sprider inspiration och energi till övriga deltagare vare sig det handlar om värdskap i form av konferencier eller moderatorskap

På både de stora och små scenerna värnar hon om närhet, kvalitet och intimitet likväl som det storslagna, extroverta och imponerande.

Vill ni ha lite extra guldkant på eventet så går det att kombinera med musikinslag.


Söker du en professionell konferencier/moderator - Välkommen att höra av dig!


Ovan ser ni blandade bilder från

Founders Alliance - Entreprenörsgalan

En lanseringsturné för fastighetsbolaget Diligentia, dagen till ära med Sofia Wistam

Nedan bilder från Nike Blast och Hungerprojektet
Nike Blast

Många härliga skratt blev det tillsammans med Kristin Kaspersen

på Nike Blast.

Hungerprojektet


Varför inte kombinera värdskapet med musikinslag? Här med Magnus Ludwigsson och Petra Wahlgren.